GRAPHICS

GRAFISCH ONTWERP

logo

Een logo ontwerpen, de grafische start van je onderneming. Het is jouw uithangbord naar de buitenwereld. Het geeft weer wie je bent en waar je voor staat. Ook het juiste drukwerk speelt een belangrijke rol in het geheel, dit maakt een huisstijl compleet. Ik ben een duidelijke voorstander voor pure, minimalistische ontwerpen waar compositie, contrast, kleur en een feilloze typografie in evenwicht zijn met elkaar.

press

Ook voor het ontwerpen en realiseren van exclusief drukwerk staan wij garant. Een nieuw visitekaartje, flyer, trouw/geboortekaart, wenskaart, fotoprints, ... Hier wordt jouw huisstijl en/of fotobeelden op een esthetisch verantwoorde manier verwerkt voor privé en commerciële doeleinden.

webdesign

Een website, een must voor iedere kleine en grote onderneming. Ben je naar iets op zoek? Wat zijn je openingsuren? Wat bieden ze precies aan? Alles wordt opgezocht op het net vooraleer er een telefoon rinkelt, een mailtje binnen komt of er iemand bij je zaak binnen stapt. Iedere onderneming kan naar eigen budget een website op maat laten ontwerpen, die volledig aansluit bij zijn huisstijl en dit zonder het gebruik van vaste templates. Exclusiviteit en creativiteit voor iedere onderneming.

productfotografie

Voor verschillende ondernemingen leveren wij beeldmateriaal aan. Dit wordt gebruikt voor commerciële doeleinden, websites, billboards, drukwerk, catalogi, reclamepanelen, als eindejaarskaart voor klanten, etc...