TABLERIE

Tablerie is een eeuwenoude traditie, een eerbetoon aan gastvrijheid en liefde voor het leven. Het begon als een bescheiden idee, een verlangen om onze gasten te verwelkomen aan een tafel vol warmte en gastvrijheid. Elegante linnen tafelkleden en servetten werden zorgvuldig uitgekozen om bij het seizoen en de gelegenheid te passen.

Maar het mooiste deel van tablerie is het samenzijn. Een tijd om te delen, te lachen en te verbinden. Verhalen worden verteld, dromen worden gedeeld en vriendschappen worden gesmeed. Het herinnert ons eraan dat de schoonheid van het leven vaak schuilt in de kleine, alledaagse momenten die we delen met degenen die het dichtst bij ons staan.

Tablerie is een eerbetoon aan de schoonheid van eenvoudige dingen. Onze tafel vertelt 'ons verhaal'. Het is een plek waar we onze creativiteit op kunnen uiten. Onze tafels weerspiegelen onze persoonlijkheid, en tegelijkertijd creëeren we een uitnodigende omgeving voor onze gasten. Dus, nodig je geliefden uit, dek de feesttafel met zorg en laat de magie van tablerie je hart verwarmen.

Katleen & Bib

https://www.tablerie.be